Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
 x 

Tom kurv
Rehabs Logo

Service og Support af rollatorer og hjælpemidler på eget serviceværksted

Rollator Service og SupportVores værksted tilbyder service og eftersyn af dine hjælpemidler, vi står altid klar til at servicere dine eventuelle behov, og har altid reservedele og tilbehør på lager.

Vi tilbyder løbende vedligeholdelse og eftersyn af mobile samt vægmonteret personlifte.

Har De brug for akut teknikerassistance, løser vi også det, vores serviceteknikere kører over hele landet.

Vi har med mellemrum rollatorer inde som har være brugt i mere end 20 år. Efter en udskftning af kabler, og hjul, er de som nye igen. Vi er stolte af vores kvalitet og vi ved at vores produkter er blandt markedets aboslut bedste rollatorer.

Ring og få et uforpligtende tilbud på service og vedligeholdelse af Deres hjælpemidler.

tlf. 44 94 80 00
fax. 44 94 80 89

Download vejledninger og manualer til rollatorer og hjælpmidler, herunder.

 • BS 120 Rollator
  BS 120 Rollator Monterings- & brugervejledning for rollator. BS 120 - Type 146 Rollatoren er velegnet til både inden- og udendørs brug.Læs denne vejledning grundigt igennem før de tager rollatoren i brug.
 • BS 120 Rollator med underarmsstøtter
  BS 120 Rollator med underarmsstøtter Monterings- & brugervejledning for rollator. BS 120 m. underarmsstøtter - Type 146 Rollatoren er velegnet til både inden- og udendørs brug.Læs denne vejledning grundigt igennem før de tager rollatoren i brug.
 • Hafnia Rollator
  Hafnia Rollator Monterings- & brugervejledning for rollator. HAFNIA Type 148 Rollatoren er velegnet til både inden- og udendørs brug.Læs denne vejledning grundigt igennem før de tager rollatoren i brug.
 • Optimal Rollator
  Optimal Rollator Monterings- & brugervejledning for rollator. Optimal - Type 134 Rollatoren er velegnet til både inden- og udendørs brug.Læs denne vejledning grundigt igennem før de tager rollatoren i brug.
 • Optimal Rollator m. underarmsstøtter
  Optimal Rollator m. underarmsstøtter Monterings- & brugervejledning for rollator. Optimal Type 134 Rollatoren er velegnet til både inden- og udendørs brug.Læs denne vejledning grundigt igennem før de tager rollatoren i brug.